Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026 και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας των διπλωματούχων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση», του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Η τελετή ορκωμοσίας θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο, στο νέο κτίριο, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο Μεσσηνίας.
8 Ιουνίου 2026
Ορκωμοσία Αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση”
Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026 και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας των διπλωματούχων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση», του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.Η τελετή ορκωμοσίας θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο, στο νέο κτίριο, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο Μεσσηνίας.