Skip to content

Βιωματικό εργαστήριο/βιωματικό σεμινάριο Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

Το Σάββατο 10/7/21 διεξήχθη το βιωματικό εργαστήριο ανταλλαγής εμπειριών για την χρονιά της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης αλλά και μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο της αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την Κυριακή 11/7/21 διεξήχθη συγχρόνως και βιωματικό σεμινάριο με θέμα την εξελικτική ιστορική πορεία της πόλης σε συνδυασμό με τις εκάστοτε πολιτικές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και του κεντρικού κράτους.

Ομιλητής και συντονιστής, ήταν ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και ιστοριοδίφης της Καλαμάτας Ηλίας Μπιτσάνης. Σε αυτό το διήμερο επιδιώχθηκε και επιτεύχθηκε μέσω ομαδικής διαδικασίας συζήτησης με βιωματικό χαρακτήρα αφενός η προσωπική ανάπτυξη των φοιτητών με στόχο την προσωπική αλλαγή τους και αφετέρου η εξοικείωσή τους με την εργασία σε ομάδες σε δια ζώσης συνθήκες, ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιούν και οι ίδιοι τη διαδικασία. Μέσα από μια οργανωμένη ομαδική διαδικασία, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επεξεργαστούν προσωπικά τους βιώματα, προβλήματα, σχέσεις, να αναζητήσουν και να δοκιμάσουν λύσεις και να μπορούν στο μέλλον να τα εφαρμόσουν.

Sign Up and Start Learning