14ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας

Κεντρικός  ομιλητής στο 14ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας που έχει πανελλήνιο χαρακτήρα, θα είναι ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών Αναπληρωτής  Καθηγητής ΘεόδωροςΚοτσιλιέρης. Τίτλος της ομιλίας του είναι: Ψηφιακός μετασχηματισμός της φροντίδας υγείας και ποιότητας ζωής: Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης

Το συνέδριο ξεκινά την Παρασκευή 31/5 και λήγει την Κυριακή 2/6 στο Horizon Blu.

Ανάληψη θέματος Διπλωματικής Εργασίας

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ΠΜΣ:

Για την εκπόνηση της διπλωματικής τους εργασίας οι φοιτητές μπορούν να προτείνουν θέμα το οποίο να εντάσσεται στο γνωστικό πεδίο των διδασκομένων μαθημάτων. Ο φοιτητής υποβάλλει αίτηση από 01 Ιουνίου του εαρινού εξαμήνου εκάστου ακαδημαϊκού έτους έως 20 Ιουνίου, στην οποία αναγράφεται ο προτεινόμενος τίτλος της διπλωματικής εργασίας, ο προτεινόμενος επιβλέπων και επισυνάπτεται περίληψη της προτεινόμενης εργασίας, στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ.

Ως εκ τούτου όσοι επιθυμούν να αναλάβουν διπλωματική εργασία και έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, έως 20/6/2024 να αποστείλουν στη Γραμματεία προτεινόμενο θέμα το οποίο εντάσσεται στο γνωστικό πεδίο εκάστου μαθήματος του ΠΜΣ, προτεινόμενο Καθηγητή και περίληψη με την κεντρική ιδέα του θέματος έως 150 λέξεις.

Σημειώνεται ότι οι προτάσεις τους δεν είναι δεσμευτικές για τη συντονιστική επιτροπή.


Καλαμάτα, 30/05/2024
Από τη Γραμματεία του ΠΜΣ

14ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας

Tο 14ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας που έχει πανελλήνιο χαρακτήρα, θα ξεκινήσει αυτή την Παρασκευή στις 31 Μαΐου στο ξενοδοχείο Horizon Blu και θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες.
Η τελετή έναρξης θα είναι ανοικτή στο κοινό και θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 20:30, με ομιλητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θεόδωρο Κοτσιλιέρη, που θα αναπτύξει ένα πολύ επίκαιρο θέμα σχετικό με την τεχνητή νοημοσύνη:
Ψηφιακός μετασχηματισμός της φροντίδας υγείας και ποιότητας ζωής: Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
Το πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και πληροφορίες για εγγραφές, μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα https://congressworld.gr/event/14o-sunedrio-igeias-messinias/